Wie ben ik?

Mijn naam is Liesbet Bosma-Drijver. In 1999 heb ik mijn diploma voor allround schoonheidsspecialiste behaald. Met al meer dan 15 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste ben ik sinds 1 mei 2015 gestart met Schoonheidssalon BewustNatuurlijk.

Mijn ervaringen als schoonheidsspecialiste heeft in de jaren steeds meer verdieping ervaren. Mijn visie is dan ook verschillend van de meeste andere salons. Ik geloof in de kracht van de natuur en het zelfherstellend vermogen van de huid; zonder chemische schoonheidsbehandelingen. Van binnenuit goed verzorgen en van buiten ondersteunen met natuurzuivere cosmetica.

 Biologisch eten en het gebruik van gecertificeerde natuurzuivere cosmetica is voor mij en mijn gezin een vanzelfsprekendheid geworden. Tevens is het mijn passie om zo bewust mogelijk te leven met respect voor mens, dier, natuur en milieu. We hebben immers maar 1 aarde en daar moeten we zuinig op zijn!

Wilt u zich graag even ontsnappen aan de drukke, hectische maatschappij waarin wij vandaag de dag  leven? Laat u dan verwennen en inspireren in mijn eco-friendly schoonheidssalon en ervaar de kracht van natuurlijke verzorging!


Met natuurlijke groet,

Liesbet Bosma-Drijver 

fbq('track', 'ViewContent');