Wie ben ik?

Mijn naam is Liesbet Drijver. In 1999 heb ik mijn diploma voor allround schoonheidsspecialiste behaald. Met al meer dan 15 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste ben ik 1 mei 2015 in Gytsjerk gestart met Schoonheidssalon BewustNatuurlijk . 1 oktober 2016 heb ik de opleiding voor Weleda schoonheidsspecialisten gevolgd en mag ik mij Weleda Partner noemen.  Per augustus 2018 is mijn salon verhuisd naar St. Annaparochie onder de nieuwe naam Wellness Salon BewustNatuurlijk.  

Mijn ervaringen als schoonheidsspecialiste heeft in de jaren steeds meer verdieping ervaren. Mijn visie is dan ook verschillend van de meeste andere salons. Ik geloof in de kracht van de natuur en het zelfherstellend vermogen van de huid; zonder chemische schoonheidsbehandelingen. Van binnenuit goed verzorgen en van buiten ondersteunen met natuurzuivere cosmetica.

 Biologisch eten en het gebruik van gecertificeerde natuurzuivere cosmetica is voor mij en mijn gezin een vanzelfsprekendheid geworden. Tevens is het mijn passie om zo bewust mogelijk te leven met respect voor mens, dier, natuur en milieu. We hebben immers maar 1 aarde en daar moeten we zuinig op zijn!

Wilt u zich graag even ontsnappen aan de drukke, hectische maatschappij waarin wij vandaag de dag  leven? Laat u dan verwennen en inspireren in mijn eco-friendly schoonheidssalon en ervaar de kracht van natuurlijke (huid)verzorging!


Met natuurlijke groet,

Liesbet Drijver

Uw holistisch Weleda Schoonheidsspecialiste

  

fbq('track', 'ViewContent');