Mama Behandeling

De Mama Behandeling - een unieke Wellness ervaring voor iedere fase van de zwangerschap.

Omdat een kindje krijgen een hele speciale periode is in je leven, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dat kan met de heerlijke Weleda Mama Behandeling. Een verwenbehandeling voor de aanstaande of kersverse mama, bestaande uit vier verschillende sessies. De behandeling verandert mee met de ontwikkelingen die het lichaam tijdens de zwangerschap doormaakt, tot na de bevalling. 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang alvast 4 gratis tips voor veilig cosmetica gebruik tijdens je zwangerschap. Want vooral tijdens je zwangerschap is het zo belangrijk om natuurlijke producten te gebruiken. Wat jij op je huid smeert kan immers ook bij jou kindje terecht komen.

 

Onze zwangerschapsbehandelingen bestaan uit 4 sessies, voor elke fase in de zwangerschap een passende behandeling. De sessies kunnen ook afhankelijk van elkaar worden geboekt en helemaal worden aangepast aan jou wensen. Tijdens de Weleda Mama Behandelingen wordt gebruik gemaakt van de natuurzuivere producten van Weleda.


De Weleda Mama Behandeling is ideaal om even rust voor jezelf te creëren!

De basis van iedere behandeling bestaat uit:

  • Voetenbad en inwrijven van de voeten
  • Reiniging gezicht
  • Aromatische kompressen
  • Ontspannende massage van gezicht, hals, decolleté, nek en schouders
  • Voedend gezichtsmasker
  • Verstevigend serum
  • Ogentroost’ oogkompres
  • Op de huid afgestemde oog- en gezichtsverzorging


Bovenstaande onderdelen van de behandeling worden aangevuld met extra’s afhankelijk van de fase waarin de zwangere/ mama zich bevindt. De extra’s (zoals hoofdhuid massage, voeten- en onderbenen massage, buik- en rugmassage) worden naar inzicht van de schoonheidsspecialiste en naar eigen wensen aangevuld.


Sessie 1 (maand 1-3 van zwangerschap)
Gericht op de eerste 3 maanden van de zwangerschap wanneer je met name last kunt hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. Focus van de behandeling ligt op het gezicht, de nek en de schouders.

Sessie 2 (maand 4-6 van zwangerschap)
Gericht op de 4e tot en met 6e maand van de zwangerschap wanneer je meer last kunt krijgen van onrustige benen. Focus van de behandeling ligt op de benen en de voeten.

Sessie 3 (maand 6-9 van zwangerschap)
Gericht op de 7e tot en met 9e maand van de zwangerschap wanneer je buik groeit en steeds meer in de weg gaat zitten. Focus van de behandeling ligt op de buik en de rug.

Sessie 4 (6 weken tot 3 maanden na de bevalling)
Deze postpartum behandeling kan na de zwangerschap worden gegeven vanaf 6 weken tot 3 maanden na de bevalling. Deze echte verwenbehandeling is erop gericht je volledig te ontspannen na de geboorte van je kindje.


Duur behandeling: ca.75  minuten (afhankelijk van het trimester) 

Prijs behandeling: € 55,-

 

Verzorgingslijn Weleda baby

 Bij Wellness Salon BewustNatuurlijk vind je ook de uitgebreide verzorgingslijn van Weleda baby, de beste start voor jou en je kindje! 

 

 

 

Prijswijzigingen voorbehouden.

fbq('track', 'ViewContent');