Welkom bij Wellness Salon BewustNatuurlijk  

Wellness Salon BewustNatuurlijk

~

Hartelijk welkom bij Wellness Salon BewustNatuurlijk.

Dé Wellness Salon op gebied van natuurzuivere gezicht,- en lichaamsverzorging met al bijna 20 jaar ervaring.

Wij werken met de gecertificeerde producten en behandelingen van Weleda.

 

Wilt u een afspraak maken? Klik hier.

Wilt u ons aanbod Weleda behandelingen bekijken? Klik dan hier.


 

Naast onze gecertificeerde Weleda Wellness behandelingen kunt u bij ons terecht voor diverse losse schoonheidsbehandelingen, een uitgebreide make-up met de natuurlijke make-up van BoHo green en zwangerschapsbehandelingen. Ook kunt u bij ons terecht voor een (Weleda) cadeaubon en een uitgebreid assortiment  Weleda  producten.


In de salon word uitsluitend gewerkt met gecertificeerde, natuurzuivere en waar mogelijk biologische producten en cosmetica. Maar wij staan voor meer! Behalve gezondheid en natuur staat ook het milieu hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn een 100% Eco-Friendly Wellness Salon.

Naast een heerlijke ontspannen Wellness behandeling wordt er ook advies gegeven over eet en leefstijl gewoontes. Er wordt vanuit een holistisch (de mens als geheel) oogpunt behandeld zodat zowel de buiten als de binnenkant in natuurlijke harmonie met elkaar kunnen komen.

U bent van harte welkom bij Wellness Salon BewustNatuurlijk in hartje St. Annaparochie. Komt u ook ervaren wat natuurlijke huidverzorging voor u kan doen?

Hartelijke groet,

Liesbet Drijver

Holistisch Weleda (partner) Schoonheidsspecialiste

 

 

 

 

 


                                 

fbq('track', 'ViewContent');