Hoe natuurlijk is natuurlijk?

Gecertificeerde natuurcosmetica.

Veel producten die beweren natuurlijk te zijn bevatten vaak toch nog synthetische stoffen.

Een product met slechts één natuurlijke grondstof mag zich namelijk al natuurlijk noemen. Daarom word in Wellness Salon BewustNatuurlijk alleen gebruik gemaakt van natuurlijke waar mogelijk biologische producten met één of meerdere keurmerken.

 

                   

De meeste mensen staan er niet bij stil maar 60% van wat je op je huid smeert word in de bloedbaan opgenomen. Reguliere verzorgingsproducten bevatten veel synthetische stoffen, vaak petrochemisch afval, dat bij langdurige toepassing in je lichaam kan worden opgeslagen.


Daardoor zijn veel van deze producten schadelijk voor je gezondheid. Het zijn hormoonverstoorders, ze ontregelen de huid en slaan zich op in onze organen en kunnen op lange termijn zelfs kankerverwekkend zijn. Aangezien heel veel mensen onbekend zijn met dit risico, blijven ze gewoon doorsmeren met de bekende producten.


Neem een willekeurig regulier cosmetica product en lees de ingrediëntenlijst. Het zal u opvallen dat u de meeste namen niet eens uit kunt spreken. En dan te bedenken dat de gemiddelde vrouw tegenwoordig wel 10 tot 15 van deze cosmetische producten per dag gebruikt (deodorant, crèmes, shampoo, bodylotion, make up etc.). Reken maar uit wat er op een dag allemaal op je huid en dus in je lichaam gaat aan synthetische stoffen.


Natuurlijke ingrediënten zijn eigenlijk de enige stoffen die de huid kunnen verzorgen. Bij Wellness Salon BewustNatuurlijk geloven wij in producten die het biologische evenwicht van de huid in stand houden en haar natuurlijk herstellend vermogen ondersteunen zonder synthetische stoffen.

Er word daarom bij Wellness Salon BewustNatuurlijk alleen met gecertificeerde natuurcosmetica gewerkt.


fbq('track', 'ViewContent');